Eräänä sateisena syysiltana sain kuningasajatuksen....: Haluan kirjoittaa omaa blogia! Muistelin lukeneeni jostain naistenlehdestä ohjeita bogin kirjoittamiseen ja siellä sanottiin, että tärkeintä blogia kirjoitettaessa on muistaa, että blogilla pitää olla jokin aihe. No, tälläpä ei ole. Hähä. Tämä johtuu juurikin siitä, että en ole minkään alan asiantuntija siinä määrin, että ketään oikeasti kiinnostaisi lukea kirjoituksiani. Leffat on kivoja, mutta koska arvosteluissa tulisi ottaa huomioon mm. ohjaus, lavastus, puvustus, äänitys yms, en voi kirjoittaa niistä. Noihin asioihin kun harvemmin kiinnitän huomiota elokuvissa. Kirjojakaan en lue tarpeeksi. Ruokaa kyllä laitan, mutta aika yksipuolisesti. Telkkariohjelmista voisin kirjoittaa, mutta kuka jaksaisi lukea vain yhdestä ohjelmasta? Toisaalta Battlestar Galactica -blogi vois olla aika jännä.... Hmmm... No joo.

Musiikista tykkään ihan helvetisti ja varmuudella tulen sitä aihetta sivuuttamaan useita kertoja näissä sepustuksissa. Nytkin telkkarista tulee Idolssia ja en voi muuta sanoa, kuin että HÄVETKÄÄ KAIKKI SUOMEN TEINIT jotka äänestitte Kallen jatkoon Wellun sijasta. Wellu on noista miehistä ainut joka osaa laulaa (joo, tykkään Peten äänestä myös jos se vaan joskus laulamalla laulaisi eikä valitsisi huonoja lauluja joissa lauluäänellä ei ole merkitystä... ja Koopin ylä-äänet on upeita! Ja on se nyt muutenkin sellainen aika... MIÄS). Ja mikä parasta, se on Vammalasta kotoisin. :) Sama juttu olis ollu Lindan kohdalla... Sillähän on upea ääni! Sitä vaan ihmettelen, että mitäs kettua tuo Vesa tuolla vielä tekee? Hassunhauskasti poitsu laulaa, mutta ei varmuudella ole teinityttöjen mieleen (siksipä veikkaisin Peteä voittajaksi).

Huomenaamulla herätys klo 05.00 ja töihin. Auts. Ohjelmassa seuraa tiedotus autoilijoille:

Mikäli autoilette huomenaamulla Turussa klo 05.45 ja 12.00 aikoihin, pitäkää varanne... Yksi kappale naiskuljettajia on liikenteessä silloin.. :)