Nyt se on vihdoin selvillä.. Muutto Marttiin äijän kanssa tämän kuun aikana! Ja asunto on todentotta vieläkin hienompi kuin muistin. Tapetit virheettömässä kunnossa, keittiö uusittu, parkettilattiat.. iso uusi vaatekaappi makkarissa ja tilaa vaikka muille jakaa! Ainoat miinukset ovat parvekkeen/pation puuttuminen ja pienen pieni wc/kylpyhuone. Mutta ne miinukset olen valmis sietämään kun saa noin hienon asunnon! Nyt ainut ongelma on, että pitäisi pakata muuttokuormaan nämä vanhat tavarat.... Joo, teen sen heti huomenna.:) Lisäksi keittiön viemäri on tukossa. Jos jollain on ideoita miten kokonaan tukkeutuneet rautaputket saa auki, otan avun vastaan.. (sinne on kaadettu jo jos jonkinlaista putkenavaajaa kyllä, rakeita en ole vielä koittanut...)

Nyt odotan vain innolla että saadaan muutto käyntiin! Eka yö uudessa asunnossa tulee varmuudella olemaan ihana!:) Ja siellä on KEITTIÖ, jossa voi syödä aamupalaa PÖYDÄN ääressä.

Kohta puoliin lähden kaverin kanssa teatteriin. En muista yhtään mikä näytös siellä mahtaa mennä, mutta koska kyseessä on Linnateatteri, se on varmasti hyvä! Taidanpa ottaa ehkä lasillisen viiniäkin siinä ohessa....